Internetowe Forum Farmaceutyczne: Bardzo Rposze O Odpowiedź Na Pytanie! - Internetowe Forum Farmaceutyczne

Skocz do zawartości

! ! ! Biuletyn ! ! ! Bądź na bieżąco z wiadomościami z forum i branży farmaceutycznej. Zapisz się do Biuletynu.

Zasady zamieszczania informacji na Forum Gości

Na Forum Gości istnieje całkowity zakaz sprzedaży preparatów leczniczych, jak również innych ogłoszeń sprzedaży czy też szeroko pojętej reklamy. Wszelkie wpisy sprzeczne z tymi wymogami będą natychmiastowo usuwane przez Administrację i Moderatorów, a osoby uporczywie łamiące te zasady będą blokowane.
Digg Del.ico.us Slashdot Technorati furl Reddit Facebook Google Magnolia Wink Yahoo

Bardzo Rposze O Odpowiedź Na Pytanie!

#1 Użytkownik jest niedostępny   Milenamm 

• Grupa: Użytkownik

Ikona postu  Napisany 06 kwiecień 2009 - 11:06

Witam:) Moim marzeniem jak pewnie większości tutaj -farmacja. Niestety life is brutal i nie wiem czy uda mi sie dostać na mgr farmacji, tak więc żeby mieć coś "na wszelki wypadek" znalazłam wiele różnych studiuum farmaceutycznych. Z tym że nigdzie nie pisze w jakich terminach można składać"papiery"-w sensie, że jest się chętnym tam chodzic, a przyjmowani są kandydaci w stylu "kto pierwszy ten lepszy" wiec nie wiem czy paipiery składa się w terminach mniej wiecej tak jak na normalne studia czy w jakis innych terminach? mam nadzieje że go nie przegapiłam... :( Bardzo, bardzo prosze o odpowiedź :)

ps.przepraszam za błąd w literówce tematu postu..:)

Ten post był edytowany przez Milenamm dnia: 06 kwiecień 2009 - 11:07

0

Szybka odpowiedź

Strona 1 z 1
Trackbacks
Trackback URL Trackback Date Total Hits
No trackbacks were found
Strona 1 z 1