Witamy na Internetowym Forum Farmaceutycznym
![]() |
Witaj na Internetowym Forum Farmaceutycznym, prawdopodobnie największym forum dyskusyjnym dla obecnych i przyszłych farmaceutów i techników farmaceutycznych. Ale to nie wszystko ... jest tutaj też miejsce dla każdej osoby chcącej uzyskać fachową poradę naszych specjalistów. Aby włączyć się do dyskusji musisz się ZALOGOWAĆ lub jeżeli jeszcze nie masz konta użytkownika ZAREJESTROWAĆ. To zajmie tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł/mogła:
Zapraszamy Administratorzy: Nysander i Anusia wraz z ekipą Moderatorów: Hasal, Olga RaQ, lunaak |
Guest Message by DevFuse
angielski medyczny dla farmaceutów
Rozpoczęty przez dalia1233, 05.08.2011 17:02
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05 sierpień 2011 - 17:02
Witam Wszystkich
.INTERESUJE mnie Angielski medyczny dla farmaceutów .Moje pytanie do was czy ktoś korzystał z takiego kursu i jaki mi polecacie szkołę. Szukam w województwie Kujawsko-pomorski i pomorskim.Ostatnio znalazłam szkoły ,które prowadzą naukę przez Skype ,ale jednak mam troche obawy ,może ktoś z was korzystał już.
Napisano 11 październik 2011 - 06:43
Witam,
Ciężka sprawa. Centra, gdzie takich kursów jest sporo to Kraków, Łódź, Poznań, Bydgoszcz Gdańsk
Są takie kursy organizowane przy niektórych OIA - u nas był no i za darmo.
Są i za granicą... Ale wiadomo - koszty.
Toamsz
Ciężka sprawa. Centra, gdzie takich kursów jest sporo to Kraków, Łódź, Poznań, Bydgoszcz Gdańsk
Są takie kursy organizowane przy niektórych OIA - u nas był no i za darmo.
Są i za granicą... Ale wiadomo - koszty.
Toamsz
Napisano 12 styczeń 2012 - 21:18
Witam,
Takie kursy są organizowane na Śląsku, w Warszawie i Krakowie z tego co mi wiadomo.
Sama prowadziłam podobne zajęcia przez skype (jako e-learning). Wbrew pozorom to bardzo skuteczna metoda nauki (one-to-one), wymaga skupienia ze strony osoby uczącej się ale i skupia uwagę nauczyciela na tej jednej osobie.
Miałam przyjemność uczyć farmaceutów z całej Polski i wiele osób bardzo chwaliło sobie taką formę nauki.
Pozdrawiam.
Takie kursy są organizowane na Śląsku, w Warszawie i Krakowie z tego co mi wiadomo.
Sama prowadziłam podobne zajęcia przez skype (jako e-learning). Wbrew pozorom to bardzo skuteczna metoda nauki (one-to-one), wymaga skupienia ze strony osoby uczącej się ale i skupia uwagę nauczyciela na tej jednej osobie.
Miałam przyjemność uczyć farmaceutów z całej Polski i wiele osób bardzo chwaliło sobie taką formę nauki.
Pozdrawiam.
Napisano 25 styczeń 2012 - 17:06
Sa szkolenia w UK do Szpitala , uczysz sie systemu, oprowadzaja Cie po Aptece Szpitalnej...tlumacza jak dziala karta leku, jaka jest rola apteki. itp. Aby dac Tobie fundamenty wiedzy abys poruszala sie sprawniej w tym srodowisku przez pierwsze tygodnie Twojej pracy, rowniez po takim kursie latwiej powinno sie dosta prace szczegulnie dla os. bez doswiadczenia szpitalnego w UK.
jak cos po pw
jak cos po pw