niektórzy użytkownicy zgłaszali problem, że forum nie oznacza prawidłowo przeczytanych tematów. Aby rozwiązać ten problem należy kliknąć w link "Oznacz forum jako przeczytane" na samym dole forum. Od tego momentu tematy będą prawidłowo rozpoznawane jako przeczytane i nieprzeczytane.
w razie ewentualnych dalszych problemów proszę pisać.
Witamy na Internetowym Forum Farmaceutycznym
![]() |
Witaj na Internetowym Forum Farmaceutycznym, prawdopodobnie największym forum dyskusyjnym dla obecnych i przyszłych farmaceutów i techników farmaceutycznych. Ale to nie wszystko ... jest tutaj też miejsce dla każdej osoby chcącej uzyskać fachową poradę naszych specjalistów. Aby włączyć się do dyskusji musisz się ZALOGOWAĆ lub jeżeli jeszcze nie masz konta użytkownika ZAREJESTROWAĆ. To zajmie tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł/mogła:
Zapraszamy Administratorzy: Nysander i Anusia wraz z ekipą Moderatorów: Hasal, Olga RaQ, lunaak |
Guest Message by DevFuse
nieprzeczytane tematy
Rozpoczęty przez Nysander, 25.11.2011 07:52
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25 listopad 2011 - 07:52
Napisano 25 listopad 2011 - 09:29
Paweł robiłem to z 5 razy - czyści mi całość a za dzień czy dwa mam znowu starocie na wierzchu
Napisano 25 listopad 2011 - 09:31
mnie na wczoraj i dzisiaj na razie dziala, bede sie temu w takim razie dalej przygladal
Napisano 28 listopad 2011 - 19:42
dzisiaj zauważyłem to w wątku o ilości receptury. przy ostatnich zmianach włączyłem podbijanie tematu do góry poprzez oddanie głosu w ankiecie. wcześniej żeby podbić wątek z ankietą trzeba było napisać post.
jeżeli uważacie, że lepiej było jak poprzednio dajcie znać zmienimy ...
być może to ma związek z zauważonym przez Ciebie zachowaniem. przy okazji zmieniłem sposób obsługi sesji, wydaje mi się, że powinno być obecnie lepiej.
jeżeli uważacie, że lepiej było jak poprzednio dajcie znać zmienimy ...
być może to ma związek z zauważonym przez Ciebie zachowaniem. przy okazji zmieniłem sposób obsługi sesji, wydaje mi się, że powinno być obecnie lepiej.
Napisano 29 listopad 2011 - 12:12
podbijanie tematów z ankietami widziałam jak w nowej zawartości był temat "czy izby aptekarskie funkcjonują prawidłowo" , tak się domyślałam że to przez to że ktoś oddał głos, bo nie przybywał żaden nowy post
ale oprócz tego był jeszcze problem z wytłuszczaniem się przeczytanych wątków jako nieprzeczytane po jakimś czasie od ich przeczytania, bez zmiany ich pozycji
ale już Ci Nysnader screenów nie poślę bo teraz rzeczywiście chyba już naprawione
ale oprócz tego był jeszcze problem z wytłuszczaniem się przeczytanych wątków jako nieprzeczytane po jakimś czasie od ich przeczytania, bez zmiany ich pozycji
ale już Ci Nysnader screenów nie poślę bo teraz rzeczywiście chyba już naprawione