Witamy na Internetowym Forum Farmaceutycznym
![]() |
Witaj na Internetowym Forum Farmaceutycznym, prawdopodobnie największym forum dyskusyjnym dla obecnych i przyszłych farmaceutów i techników farmaceutycznych. Ale to nie wszystko ... jest tutaj też miejsce dla każdej osoby chcącej uzyskać fachową poradę naszych specjalistów. Aby włączyć się do dyskusji musisz się ZALOGOWAĆ lub jeżeli jeszcze nie masz konta użytkownika ZAREJESTROWAĆ. To zajmie tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł/mogła:
Zapraszamy Administratorzy: Nysander i Anusia wraz z ekipą Moderatorów: Hasal, Olga RaQ, lunaak |
farmacja apteczna 01.2012
Napisano 26 listopad 2011 - 18:33
czy na forum są jakieś osoby przygotowujące się do egzaminu w styczniu?
jak idzie nauka?
Napisano 30 listopad 2011 - 20:11
Użytkownik AnitaW dnia 26 listopad 2011 - 18:33 napisał
czy na forum są jakieś osoby przygotowujące się do egzaminu w styczniu?
jak idzie nauka?
Witam,
Ja też zdaję w styczniu i juz przeżywam dramat psychologiczny ucząc się. Chyba mam totalna miażdzycę,bo niczego nie mogę zapamietac.
Napisano 30 listopad 2011 - 21:56
Jestem w tej dobrej sytuacji, że praktyczny już za mną więc został tylko test
Napisano 01 grudzień 2011 - 19:10
Napisano 02 grudzień 2011 - 16:27
Też zdaję w styczniu. Praktyczny we Wrocławiu 9, a później Łódź. Niestety nie wiem jakie były pytania w czerwcu. Na razie wiem, że nic nie wiem. Mam kompletny mętlik w głowie, czasu mało a ja sama nie wiem za co się brać -recepturę, testy, wykłady czy książki. Bardziej obawiam się praktycznego niż testu.
Napisano 02 grudzień 2011 - 16:35
Napisano 03 grudzień 2011 - 10:47
Napisano 04 grudzień 2011 - 21:14
Napisano 10 grudzień 2011 - 13:39
Przejrzałam poprzednie wątki i załączam ton co wydaje mi się ważne
Załączone pliki
Napisano 13 grudzień 2011 - 01:13
Użytkownik agnieszkask2012 dnia 10 grudzień 2011 - 13:39 napisał
Przejrzałam poprzednie...
Dzięki, że zebrałaś pytania z forum i załączyłaś wszystko w pigułce, jutro zerknę w nocy na to..
Chciałem, wszystkich powitać - Ja równieź jak AnitaW mam do zdania test, ale teraz nie może mnie olśnić, to chyba trudniej będzie na egzaminie.
Zrobiłem sobie dwa kursiki na e-dukacji, ale nie powiem, czy poza punktami to mi coś zostało w głowie..
Tak to zaczęłem tzw. przygotowanie do egzaminu, acha i jeszcze jedno obecnie zaczęłem przyjmować memotropil by się jakoś wspomóc do nauki.., ale na razie to chyba jak MAGDA78 miażdżyca mnie ogarnia.
Pozdrawiam
Napisano 16 grudzień 2011 - 12:15
Zdaję praktyczny w Warszawie 10.01 i test w Łodzi 23.01. Ktoś jeszcze jedzie do stolicy?
Napisano 17 grudzień 2011 - 18:23
Ja zdaje praktyka we Wrocku 9tego, potem Łódź 23 jesli przebrnę przez Wrocław.
Piszą, że Jachowiczka to podstawa bo recepty żywcem wzięte stamtąd i że atmosfera we Wrocławiu bardzo przyjazna:) to dodaje mi otuchy:) studiowałam w Krakowie a egzamin zTPL zdawałam przed samą Jachowiczką
Wciąż próbuje się uczyć ale przy dwojce maluchów same wiecie/sami jak to jest:P
mamo, mamo... ech...musimy liczyć także na łud szczęścia chyba...gorzej z testem.
No nic trzymajmy za siebie kciuki i do ROBOTY:)
a Własnie ma Ktoś opracowane odpowiedzi do pytań do egzaminu testowego??? sporo pytań się podobno to powtarza, to prawda??? a jak recepty? jak się czujecie z recepturą jałowa?? tej boję się najbardziej, zwłaszcza kropli do oczu:(
Napisano 17 grudzień 2011 - 21:52
Użytkownik mikhail dnia 13 grudzień 2011 - 01:13 napisał
Dzięki, że zebrałaś pytania z forum i załączyłaś wszystko w pigułce, jutro zerknę w nocy na to..
Chciałem, wszystkich powitać - Ja równieź jak AnitaW mam do zdania test, ale teraz nie może mnie olśnić, to chyba trudniej będzie na egzaminie.
Zrobiłem sobie dwa kursiki na e-dukacji, ale nie powiem, czy poza punktami to mi coś zostało w głowie..
Tak to zaczęłem tzw. przygotowanie do egzaminu, acha i jeszcze jedno obecnie zaczęłem przyjmować memotropil by się jakoś wspomóc do nauki.., ale na razie to chyba jak MAGDA78 miażdżyca mnie ogarnia.
Pozdrawiam
A mnie dzisiaj tak pogryzła Receptura Apteczna Jachowiczowej,że mimo najlepszych chęci nie dalam jej rady:)
Napisano 18 grudzień 2011 - 09:44
Napisano 18 grudzień 2011 - 17:20
Napisano 19 grudzień 2011 - 12:28
Z góry dzięki za odpowiedz,pozdr
Użytkownik MAGDA78 dnia 19 grudzień 2011 - 12:27 napisał
Z góry dzięki za odpowiedz,pozdr
A raczej czarna magia,najczarniejsza:)
Napisano 19 grudzień 2011 - 22:37
Napisano 20 grudzień 2011 - 20:18
a egzamin coraz bliżej...ogarnia mnie panika!!