Witam! Jestem zainteresowana udziałem w odpłatnych eksperymentach klinicznych, najchętniej przeprowadzanych w okolicach trójmiasta. Będę wdzięczna za informacje, gdzie mogę zgłosić chęć uczestnictwa w takich badaniach. Mój mail: abracadabra@wp.eu. Pozdrawiam serdecznie!
Witamy na Internetowym Forum Farmaceutycznym
![]() |
Witaj na Internetowym Forum Farmaceutycznym, prawdopodobnie największym forum dyskusyjnym dla obecnych i przyszłych farmaceutów i techników farmaceutycznych. Ale to nie wszystko ... jest tutaj też miejsce dla każdej osoby chcącej uzyskać fachową poradę naszych specjalistów. Aby włączyć się do dyskusji musisz się ZALOGOWAĆ lub jeżeli jeszcze nie masz konta użytkownika ZAREJESTROWAĆ. To zajmie tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł/mogła:
Zapraszamy Administratorzy: Nysander i Anusia wraz z ekipą Moderatorów: Hasal, Olga RaQ, lunaak |
Guest Message by DevFuse
Pytanie dot. eksperymentów klinicznych
Rozpoczęty przez Angie, 13.01.2012 11:41
eksperymenty kliniczne gdzie
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 13 styczeń 2012 - 11:41
Napisano 16 styczeń 2012 - 18:23
Użytkownik Angie dnia 13 styczeń 2012 - 11:41 napisał
Witam! Jestem zainteresowana udziałem w odpłatnych eksperymentach klinicznych, najchętniej przeprowadzanych w okolicach trójmiasta. Będę wdzięczna za informacje, gdzie mogę zgłosić chęć uczestnictwa w takich badaniach. Mój mail: abracadabra@wp.eu. Pozdrawiam serdecznie!
Z tego co wiem, to preferowani są mężczyźni.Kobiety przez cykl miesięczny są "dyskwalifikowane", bo trudno byłoby znaleźć taką samą grupę kontrolną, a poza tym trzeba wykluczyć ewentualną ciążę,dlatego mężczyźni mają łatwiej w tej kwestii.