Witamy na Internetowym Forum Farmaceutycznym
![]() |
Witaj na Internetowym Forum Farmaceutycznym, prawdopodobnie największym forum dyskusyjnym dla obecnych i przyszłych farmaceutów i techników farmaceutycznych. Ale to nie wszystko ... jest tutaj też miejsce dla każdej osoby chcącej uzyskać fachową poradę naszych specjalistów. Aby włączyć się do dyskusji musisz się ZALOGOWAĆ lub jeżeli jeszcze nie masz konta użytkownika ZAREJESTROWAĆ. To zajmie tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł/mogła:
Zapraszamy Administratorzy: Nysander i Anusia wraz z ekipą Moderatorów: Hasal, Olga RaQ, lunaak |
Guest Message by DevFuse
Zarobki Farmaceutów
Rozpoczęty przez Gość [niuniap13], 18.09.2006 11:15
zarobki w aptece zarobki farmaceutów zarobki magistra zarobki technika
70 odpowiedzi w tym temacie
#10 Gość [celtic]
Napisano 20 grudzień 2010 - 20:02
Użytkownik studento dnia 19 grudzień 2010 - 18:10 napisał
ja zgadzam sie z opinia ludzi ktorzy twierdza ze zarobki zaleza od tego jakie ma sie zdolnosci i jak sie przyklada do pracy. i tak jest wszedzie. ja jestem studentem 1-go roku i zamierzam te studia skonczyc. pozdrawiam narzekajacych.
Ta pomarzyć możesz że Twoje doświadcienie w pracy wpłynie na zarobki(mówimy o aptekach), dostaniesz tyle ile wynegocjujesz a o podwyżkach bez zmiany pracy możesz praktycznie zapomnieć. Mysląc o sieciówkach to osoby decydujące o podwyżkach i tak nie widzą co robi zwykły szary pracownik więc możesz sobie żyły wypróć "przykładając" się do pracy a i tak nikt tego nie doceni:) To co już kiedyś pisałem gdzieś tu to że niestety Twój staż pracy i doświadczenie mają niewielki wpływ na zarobki. Zaraz po studiach dostałem 3tysie a po 3 latach pracy miałem 3,2 uwzględniając też zmiany z ZUSem czy czymś tam jakie miały miejsce jakiś czas temu(oczywiście bez premi i innych takich, którymi można nakosić po kilkaset na miesiąc).
#12 Gość [M]
Napisano 21 grudzień 2010 - 22:23
Aptek prywatna, właściwie to na przedmieściach Warszawy. Ruch niewielki, jesteśmy tylko we dwie, czyli ja i kierownik apteki. Można powiedzieć, że miałam szczęście, potrzebowali magistra na już, a ja mogłam bez większych komplikacji zmienić pracę.
Napisano 24 grudzień 2010 - 12:36
Tech. farm. na stażu 1500 + sobotnie nadgodziny - można było dociągnąć do 1700 netto.
Od razu po zakończeniu stażu (ta sama apteka) 2500 netto + czasem weekendy (ale rzadko biorę, bo dodatkowo studiuję).
Obowiązków mam sporo. Nadzoruję m.in recepturę :) a mamy jej od groma, więc jest co robić ;)
Od razu po zakończeniu stażu (ta sama apteka) 2500 netto + czasem weekendy (ale rzadko biorę, bo dodatkowo studiuję).
Obowiązków mam sporo. Nadzoruję m.in recepturę :) a mamy jej od groma, więc jest co robić ;)
Użytkownik Atria edytował ten post 24 grudzień 2010 - 12:50