Witamy na Internetowym Forum Farmaceutycznym
![]() |
Witaj na Internetowym Forum Farmaceutycznym, prawdopodobnie największym forum dyskusyjnym dla obecnych i przyszłych farmaceutów i techników farmaceutycznych. Ale to nie wszystko ... jest tutaj też miejsce dla każdej osoby chcącej uzyskać fachową poradę naszych specjalistów. Aby włączyć się do dyskusji musisz się ZALOGOWAĆ lub jeżeli jeszcze nie masz konta użytkownika ZAREJESTROWAĆ. To zajmie tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł/mogła:
Zapraszamy Administratorzy: Nysander i Anusia wraz z ekipą Moderatorów: Hasal, Olga RaQ, lunaak |
Guest Message by DevFuse
Robić Doktorat Na Uczelni?
Rozpoczęty przez klara, 23.11.2006 00:18
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 listopad 2006 - 00:18
co myślicie na temat robienia doktoratu na naszej wspaniałej uczelni
?
Napisano 25 listopad 2006 - 21:30
naszej tj. ktorej?
Napisano 26 listopad 2006 - 21:34
\naszej, znaczy na farmacji warszawskiej
#4 Gość [luca]
Napisano 27 listopad 2006 - 18:48
Dobre ;] polska nauka - a bardziej polska farmacja nie myślę by jakoś szczególnie ucierpiała, skoro zniosła moją obecność w czasie 5 lat studiów...kolejnych kilka nie zrobi jej różnicy...
Może zadam takie pytanie...czy da się pogodzić pracę naukową z pracą w firmię...i czy w grę wchodzi tylko pół etatu?
Może zadam takie pytanie...czy da się pogodzić pracę naukową z pracą w firmię...i czy w grę wchodzi tylko pół etatu?
Napisano 24 listopad 2010 - 20:35
chciałabym odświeżyć temat doktoratów bo nie orientuje się jeszcze w ogóle w tym temacie, a mianowicie chciałabym się dowiedzieć czy można rozpocząć ( dostać się) na studia doktoranckie na uczelnię na której się nie studiowało i czy trudniej jest się w ten sposób dostać na takie studia, mówię o stacjonarnych. Z góry dziękuję za posty.
Użytkownik freak edytował ten post 24 listopad 2010 - 20:59