Witamy na Internetowym Forum Farmaceutycznym
![]() |
Witaj na Internetowym Forum Farmaceutycznym, prawdopodobnie największym forum dyskusyjnym dla obecnych i przyszłych farmaceutów i techników farmaceutycznych. Ale to nie wszystko ... jest tutaj też miejsce dla każdej osoby chcącej uzyskać fachową poradę naszych specjalistów. Aby włączyć się do dyskusji musisz się ZALOGOWAĆ lub jeżeli jeszcze nie masz konta użytkownika ZAREJESTROWAĆ. To zajmie tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł/mogła:
Zapraszamy Administratorzy: Nysander i Anusia wraz z ekipą Moderatorów: Hasal, Olga RaQ, lunaak |
Guest Message by DevFuse
A Propos Wycieczek Personalnych
Rozpoczęty przez hasal, 07.02.2007 22:58
12 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07 luty 2007 - 22:58
Poniżej CYTUJĘ wiadomość którą otrzymałem od forumowicza GiA
Zaznaczam że nie wprowadzałem żadnych zmian poza zaznaczeniem szczególnie ciekawych wyrażeń
"cenzura:)
jestesmy w kaczogrodzie pelna geba.
moj kolega studiujacy farmacje w gdansku bardzo slusznie o Was powiedzial:
"Ci ludzi ze forum to nieudacznicy zyciowi ktorzy cale dziecinstwo spedzili przy ksiazkach i nikt ich nie lubil i teraz na studiach dopiero poznali takich samych nieudacznikow i sie woza.Bo taka prawda u nas gosciem nie jest ta ososba ktora jest inteligentna i swiatla tylko ta co ma 5tki a potem wychodza takie kwiatki jak z prezydentem-zycie"
prosze o wykasowanie mojego profilu z tego forum wzajemnej adoracji.
I sprawdz prosze w slowniku(bo pewnie ze swoja inteligencja sam nie potrafisz wydumac) czym jest forum internetowe a na koniec wkuj ta definicje na pamiec(bo tylko tyle potrafisz).
Macie zawezone poglady myslowe ograniczajac sie tylko do wkuwania tego co Wam kaza.I jesli dla Ciebie i Twoich kumpli wiedza kto jest Twoim prezydentem czy pojscie do filcharmonii nie jest potrzebne to ja Wam bardzo wspolczuje.
Bez powazania
G."
I to tyle w ramach mojego komentarza co do wycieczek personalnych oraz oceny osób o których nie ma się zielonego pojęcia
Zaznaczam że nie wprowadzałem żadnych zmian poza zaznaczeniem szczególnie ciekawych wyrażeń
"cenzura:)
jestesmy w kaczogrodzie pelna geba.
moj kolega studiujacy farmacje w gdansku bardzo slusznie o Was powiedzial:
"Ci ludzi ze forum to nieudacznicy zyciowi ktorzy cale dziecinstwo spedzili przy ksiazkach i nikt ich nie lubil i teraz na studiach dopiero poznali takich samych nieudacznikow i sie woza.Bo taka prawda u nas gosciem nie jest ta ososba ktora jest inteligentna i swiatla tylko ta co ma 5tki a potem wychodza takie kwiatki jak z prezydentem-zycie"
prosze o wykasowanie mojego profilu z tego forum wzajemnej adoracji.
I sprawdz prosze w slowniku(bo pewnie ze swoja inteligencja sam nie potrafisz wydumac) czym jest forum internetowe a na koniec wkuj ta definicje na pamiec(bo tylko tyle potrafisz).
Macie zawezone poglady myslowe ograniczajac sie tylko do wkuwania tego co Wam kaza.I jesli dla Ciebie i Twoich kumpli wiedza kto jest Twoim prezydentem czy pojscie do filcharmonii nie jest potrzebne to ja Wam bardzo wspolczuje.
Bez powazania
G."
I to tyle w ramach mojego komentarza co do wycieczek personalnych oraz oceny osób o których nie ma się zielonego pojęcia
Napisano 07 luty 2007 - 23:28
Użytkownik hasal dnia 7/02/2007, 22:58 napisał
Poniżej zamieszczam kopię wiadomości
Napisano 07 luty 2007 - 23:33
Użytkownik OsiouPotfur dnia 7/02/2007, 23:28 napisał
Cóż jako że wiadomość nie zawiera pinu i innych takich tam ważnych historii pozwoliłem sobie zacytować tą wiadomość jako obraz rozpaczy jaka czasami mnie ogarnia
A co do wiedzy autora cóż niech pozwie mnie do sądu
Napisano 07 luty 2007 - 23:40
jakas nieprzyjemna atmosfera sie pojawila na tym forum
moze lepiej juz z tym skonczyc
Napisano 08 luty 2007 - 00:43
komuś sie chyba w głowie pomieszało od nadmiaru myślenia. Widać kto jest wykształcony (obrabianie dupy za plecami) a kto nie.
Napisano 08 luty 2007 - 00:59
chyba troche wypadlam z obiegu
to jest ciag dalszy jakiejs polemiki, czy tak po prostu czyjas tworczosc wlasna wywolana nieuzasadniona frustracja?
swoja droga fajny liscik
szczegolnie "nieudacnicy zyciowi, ktorych nikt nie lub z ich zawezonymi pogladami myslowymi" przypadli mi do gustu
to jest ciag dalszy jakiejs polemiki, czy tak po prostu czyjas tworczosc wlasna wywolana nieuzasadniona frustracja?
swoja droga fajny liscik
szczegolnie "nieudacnicy zyciowi, ktorych nikt nie lub z ich zawezonymi pogladami myslowymi" przypadli mi do gustu
Napisano 08 luty 2007 - 01:01
Szkoda gadać
Napisano 08 luty 2007 - 01:10
Poczytaj i zjadliwie skomentuj
Jutro ja poczytam
Napisano 08 luty 2007 - 01:16
Użytkownik hasal dnia 8/02/2007, 02:10 napisał
osiou chyba wygral swoimi komentarzamijest nie do pobicia
chyle czola;]
a czy ta cala gia wycofala sie na dobre z tego forum, czy bedzie jeszcze szansa na jakas polemike bezposrednia?
a juz myslalam, ze tu nudno.. a tu takie gwiazdy nam rosna.
Napisano 08 luty 2007 - 01:47
Użytkownik kris dnia 8/02/2007, 02:41 napisał
a kto powiedzial, ze chodzi?moze to tylko taka autoreklama
gdzien zaslyszany slogan:o
no chyba ze cube teraz ma nowy "pseudonim artystyczny" albo cos sie komus wkrecilo po nadmiarze zazytych "grochow"
hctid?<lol>
Napisano 08 luty 2007 - 02:10
Dobra koniec tematu miało być bez wycieczek
Sorry kris ale nie chodziło mi o to aby opluć plującego
Musisz mi wybaczyć
KONIEC
Sorry kris ale nie chodziło mi o to aby opluć plującego
Musisz mi wybaczyć
KONIEC

Temat jest zamknięty