Witamy na Internetowym Forum Farmaceutycznym
![]() |
Witaj na Internetowym Forum Farmaceutycznym, prawdopodobnie największym forum dyskusyjnym dla obecnych i przyszłych farmaceutów i techników farmaceutycznych. Ale to nie wszystko ... jest tutaj też miejsce dla każdej osoby chcącej uzyskać fachową poradę naszych specjalistów. Aby włączyć się do dyskusji musisz się ZALOGOWAĆ lub jeżeli jeszcze nie masz konta użytkownika ZAREJESTROWAĆ. To zajmie tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł/mogła:
Zapraszamy Administratorzy: Nysander i Anusia wraz z ekipą Moderatorów: Hasal, Olga RaQ, lunaak |
Guest Message by DevFuse
Kwasy Omega 3
Rozpoczęty przez Gość [Magdalena555], 02.02.2008 13:42
11 odpowiedzi w tym temacie
#1 Gość [Magdalena555]
Napisano 02 luty 2008 - 13:42
lekarz zalecił mi kupić ze względu na złe wyniki lipidogramu w aptece kwas omega 3 i przyjmować do posiłku
w necie widze ze jest ich wiele po roznych cenach i roznej ilosci kapuslek w opakowaniu
jaki polecacie zeby byl tani a zarazem mial dosc duzo kapuslek nie wiem jaki sie wogole preparat oplaca kupic bo nie wiem co wybrac ?
w necie widze ze jest ich wiele po roznych cenach i roznej ilosci kapuslek w opakowaniu
jaki polecacie zeby byl tani a zarazem mial dosc duzo kapuslek nie wiem jaki sie wogole preparat oplaca kupic bo nie wiem co wybrac ?
Napisano 04 kwiecień 2009 - 22:05
Użytkownik Magdalena555 dnia 7/02/2008, 22:09 napisał
troche juz czasu minelo ale znalazlam (tutaj: http://www.laboratoriumurody.pl/forum/omeg...rybi,t194.html)) ze kosztuje ok 11-12zl. mam zamiar kupic wlasnie ze wzlegdu na cene, chociaz wydaje mi sie ze sa jeszcze tansze (biogarden 120 kaps x 500mg - 19zl, tylko nie wiem, czy 500mg oleju czy 500mg omega?)
pozdrawiam
Użytkownik gosska edytował ten post 04 kwiecień 2009 - 22:05