Użytkownik vert dnia 27/04/2008, 13:02 napisał
a co to ma wspolnego z tematem ?
Pozwolę sobie spróbować odpowiedzieć na to pytanie (które również jakoś tak ...hmmm... nawet z grubsza... z tematem na pozór związane nie jest.... choć może tylko mi się zdaje...

)
Otóż dysponując danymi (że przypomnę) :
temat = "Farmacja - Studia. Czy KtoŚ Moze Mi Pomoc ?"
post = "W Warszawie zmienił się dziekan, który ma wprowadzić nową ścieżkę edukacyjną, postawić na naukę, nowoczesność, ogólnie wprowadzić wydział na lepszą drogę. "
można zaryzykować hipotezę, że kto, jak kto, ale ZmienionyWarszawskiDziekan jest z pewnością osobą kompetentną do pomocy w studiach farmacji i ponad wszelką wątpliwość dałby sobie radę z wprowadzeniem ew. zainteresowanych na krętą i niebezpieczną ścieżkę farmacji, skoro, jak wynika z danych, caluśki wydział sam jeden. gołymi ręcami, bez lęku wprowadza na lepszą, najeżoną nowoczesnością, ścieżką edukacyjną i postawioną nauką drogę ...
P.S.
Może pozwólmy Administratorom i Moderatorom czynić swą powinność ? Według mnie post heroesa jak najbardziej pozostaje w obszarze pytania Arclight, którego zgodności z wątkiem nikt jakoś nie kwestionował... Ale gdzież mnie tam, osuupotforuu, fanatycznemu wyznawcy offtopa, zgodność z tematem oceniać

Co ja tu w ogóle robię...