Witam, Chciałabym się dowiedziec jaki jest koszt uczestnictwa, jak wyglądają noclegi oraz czy ktoś był na poprzednich konferencjach i czy warto?
Witamy na Internetowym Forum Farmaceutycznym
![]() |
Witaj na Internetowym Forum Farmaceutycznym, prawdopodobnie największym forum dyskusyjnym dla obecnych i przyszłych farmaceutów i techników farmaceutycznych. Ale to nie wszystko ... jest tutaj też miejsce dla każdej osoby chcącej uzyskać fachową poradę naszych specjalistów. Aby włączyć się do dyskusji musisz się ZALOGOWAĆ lub jeżeli jeszcze nie masz konta użytkownika ZAREJESTROWAĆ. To zajmie tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł/mogła:
Zapraszamy Administratorzy: Nysander i Anusia wraz z ekipą Moderatorów: Hasal, Olga RaQ, lunaak |
Guest Message by DevFuse
Międzynarodowa Konferencja Farmaceutów 2008 - archiwalny
Rozpoczęty przez Gość [nowak], 26.06.2008 12:57
3 odpowiedzi w tym temacie
#1 Gość [nowak]
Napisano 26 czerwiec 2008 - 12:57
#2 Gość [matuszewska]
Napisano 26 czerwiec 2008 - 13:18
Użytkownik nowak dnia 26/06/2008, 12:57 napisał
Witam, Chciałabym się dowiedziec jaki jest koszt uczestnictwa, jak wyglądają noclegi oraz czy ktoś był na poprzednich konferencjach i czy warto?
Witam,
byłam uczestnikiem poprzedniej konferencji, jakiś rok temu. Ogólnie jestem zadowolona. Podoba mnie się to. Było 26 punktów edukacyjnych. Spokałam się z farmaceutami z innych karajów. Dzisiaj wysyłam zgłoszenie, udział kosztuje mnie 660 zł.
#3 Gość [tomasz]
Napisano 26 czerwiec 2008 - 16:44
Użytkownik nowak dnia 26/06/2008, 12:57 napisał
Pierwsze słysze o tej konferencji? Gdzie są szersze informacje o tej konferencji? Kto ją organizuje?
#4 Gość [Gość]
Napisano 08 lipiec 2008 - 21:43
Użytkownik tomasz dnia 26/06/2008, 16:44 napisał
szzegółowe informacje są na stronie http://konferencja.salusint.com.pl/