Skocz do zawartości

Witamy na Internetowym Forum Farmaceutycznym

Witaj na Internetowym Forum Farmaceutycznym, prawdopodobnie największym forum dyskusyjnym dla obecnych i przyszłych farmaceutów i techników farmaceutycznych.

Ale to nie wszystko ... jest tutaj też miejsce dla każdej osoby chcącej uzyskać fachową poradę naszych specjalistów.

Aby włączyć się do dyskusji musisz się ZALOGOWAĆ lub jeżeli jeszcze nie masz konta użytkownika ZAREJESTROWAĆ.

To zajmie tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł/mogła:
  • brać udział w dyskusjach we wszystkich działach forum,
  • czytać zawartość niedostępną dla niezarejestrowanych użytkowników.
  • przeglądać dostępne u nas oferty pracy
  • rozmawiać na shoutboxie
  • korzystać z Prywatnych Wiadomości do komunikacji z innymi użytkownikami
  • i wiele więcej ...
Dołącz do naszej społeczności już TERAZ.

Zapraszamy Administratorzy: Nysander i Anusia wraz z ekipą Moderatorów: Hasal, Olga RaQ, lunaak
Guest Message by DevFuse

- - - - -

Pytanie Do Studentow Amwaw (praktyka 6-miesieczna)

Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Gość [Haals]

• Gość

Napisano 18 kwiecień 2005 - 09:56

WItam wszystkich! Od jakiegos czasu przegladam forum, widze, ze jest tu duzo "wtajemniczonych" osob :D , wiec moze ktos moglby mi pomoc.
Szukam w Warszawie apteki, ktora przyjelaby mnie na 6-miesieczny staz (praktyke przeddyplomowa) i ktora spelnialaby wszystkie wymogi okreslone przez Izbe/ Nadzor itp. Wiem, ze to uczelnia przydziela apteki po obronie pracy magisterskiej, ale ja studiuje w Poznaniu, a chce odbyc ten staz juz w Warszawie, wiec musze znalezc go sobie sam :) Wiec mam takie pytanie: czy jest w czyims posiadaniu lista aptek, ktore przyjmowaly w zeszlym roku na ten staz, lub moze ktos po prostu wie, gdzie byli stazysci w tamtym roku, wiec prawdopodobnie beda poszukiwani i w tym :-)
pozdrawiam