Skocz do zawartości

Witamy na Internetowym Forum Farmaceutycznym

Witaj na Internetowym Forum Farmaceutycznym, prawdopodobnie największym forum dyskusyjnym dla obecnych i przyszłych farmaceutów i techników farmaceutycznych.

Ale to nie wszystko ... jest tutaj też miejsce dla każdej osoby chcącej uzyskać fachową poradę naszych specjalistów.

Aby włączyć się do dyskusji musisz się ZALOGOWAĆ lub jeżeli jeszcze nie masz konta użytkownika ZAREJESTROWAĆ.

To zajmie tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł/mogła:
  • brać udział w dyskusjach we wszystkich działach forum,
  • czytać zawartość niedostępną dla niezarejestrowanych użytkowników.
  • przeglądać dostępne u nas oferty pracy
  • rozmawiać na shoutboxie
  • korzystać z Prywatnych Wiadomości do komunikacji z innymi użytkownikami
  • i wiele więcej ...
Dołącz do naszej społeczności już TERAZ.

Zapraszamy Administratorzy: Nysander i Anusia wraz z ekipą Moderatorów: Hasal, Olga RaQ, lunaak
Guest Message by DevFuse

- - - - -

Marketing Farmaceutyczny

6 odpowiedzi w tym temacie

#1 tenzyd

• Nieaktywny
  • PipPipPipPip
  • 167 postów
  • Uczelnia Wyższa:
    Uniwersytet Medyczny w Łodzi
  • Miejscowość:
    Łódź

Napisano 11 maj 2005 - 13:04

Chciałem prosiś kolerzanki i kolegów farmaceutów o troche informacji w tym temacie słyszałem że podobno jest to jakiś licencjat ale chciałbym dowiedzieć się troche wiecej w tym temacie.Z góry dziękuje

#2 tenzyd

• Nieaktywny
  • PipPipPipPip
  • 167 postów
  • Uczelnia Wyższa:
  • Miejscowość:
    Łódź

Napisano 18 maj 2005 - 23:22

To może sam sobie odpowiem bo coś akademicy z poznania są nie bardzo w temacie. Na Akademi Ekonomicznej w Poznaniu jest takie studium podyplomowe znam ze źródeł obecnych tam ze jest całkiem przyjemnie bez ekonomicznego bełkotu, a za to z sensownymi wskazuwkami co jak kiedy robić podobno mało użyteczne w codziennej pracy w aptece ale jeśli ktoś planuje swą przyszłość z firmą to podobno się przydaje choć drogie

#3 Edek

• Nieaktywny
  • PipPipPipPipPipPip
  • 719 postów
  • Miejscowość:
    Lodz

Napisano 18 maj 2005 - 23:50

tenzyd, popytaj u siebie na roku. Ja sam słyszałem o co najmniej dwóch osobach od was, które do Poznania jeżdżą co drugi tydzień na ten zaoczny markrting (podobno) farmaceutyczny. I jeszcze ze dwie znam z rocznika wyżej.

Ale sie tym nie interesowałem bliżej. Dla mnie chyba za wysokie to szczebelki :(

#4 tenzyd

• Nieaktywny
  • PipPipPipPip
  • 167 postów
  • Uczelnia Wyższa:
  • Miejscowość:
    Łódź

Napisano 18 maj 2005 - 23:56

No właśnie od tych 2 ( a konkretnie 3) osób z mojego roku to wiem.Oglądałem wykłady no cóż jak bym się tym interesował to poszedł bym na ekonomie a nie na farmacje ale skusze sie chyba na to bo lubie mieć komfort posiadania wyboru. Sprawdzimy w praniu jak to będzie wyglądać.

Abstrachując od nauki to do Poznania mamy wspaniała autostrade wiec jest to prawie jak rzut kamieniem

#5 Edek

• Nieaktywny
  • PipPipPipPipPipPip
  • 719 postów
  • Miejscowość:
    Lodz

Napisano 19 maj 2005 - 00:04

Jedno jest pewne: nic sie nie traci
myslę, że taki dodatkowy papier w garści to naprawdę mocny argument na rynku pracy, co?

#6 tenzyd

• Nieaktywny
  • PipPipPipPip
  • 167 postów
  • Uczelnia Wyższa:
  • Miejscowość:
    Łódź

Napisano 19 maj 2005 - 00:08

Hmm czy takim mocnym to nie wiem w końcu to jest tylko studium podyplomowe podobno jest też w Wawie ale wszyscy obierają kierunek Poznań w sumie nie wiem czemu. SPokojnie jestem o rok spóźniony i grzebie rączka w nocniczku bo bez problemowo mozna by to robić teraz dobrze ze jeszcze ten staż jest i weekendy wolne, o Boże :unsure: za rok zaczne prace

#7 zena

mosci uparciuch

• Nieaktywny
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1332 postów
  • Uczelnia Wyższa:
  • Miejscowość:
    boat city

Napisano 19 maj 2005 - 01:57

Użytkownik tenzyd dnia 19/05/2005, 00:22 napisał

To może sam sobie odpowiem bo coś akademicy z poznania są nie bardzo w temacie. Na Akademi Ekonomicznej w Poznaniu jest takie studium podyplomowe znam ze źródeł obecnych tam ze jest całkiem przyjemnie bez ekonomicznego bełkotu, a za to z sensownymi wskazuwkami co jak kiedy robić podobno mało użyteczne w codziennej pracy w aptece ale jeśli ktoś planuje swą przyszłość z firmą to podobno się przydaje choć drogie

Wyświetl post

i znow sprawdzilo sie stare przyslowie: kto pyta nie bladzi

pozdr.d
Z