Szukam dobrych ale nie przymulających tabletek na uspokojenie i stres. W aptece miła Pani rzuciła mi tyle nazw ,że zgłupiałem i w końcu nic nie kupiłem. Szczególnie zachwalała Nervomix ze względu na skuteczność i Labocośtam ze względu na cenę - mówiła ,że skład maja podobny. Czy ktoś z was stosował je, jeśli tak, to niech doradzi które kupić.
Witamy na Internetowym Forum Farmaceutycznym
![]() |
Witaj na Internetowym Forum Farmaceutycznym, prawdopodobnie największym forum dyskusyjnym dla obecnych i przyszłych farmaceutów i techników farmaceutycznych. Ale to nie wszystko ... jest tutaj też miejsce dla każdej osoby chcącej uzyskać fachową poradę naszych specjalistów. Aby włączyć się do dyskusji musisz się ZALOGOWAĆ lub jeżeli jeszcze nie masz konta użytkownika ZAREJESTROWAĆ. To zajmie tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł/mogła:
Zapraszamy Administratorzy: Nysander i Anusia wraz z ekipą Moderatorów: Hasal, Olga RaQ, lunaak |
Guest Message by DevFuse
Ziołowe środki Na Uspokojenie
Rozpoczęty przez submarino, 20.04.2009 17:49
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 kwiecień 2009 - 17:49
Napisano 24 kwiecień 2009 - 13:58
Nie ma większego znaczenia które kupisz, ich skuteczność jest taka sama i nie "przymulają", większość ma w składzie w różnych konfiguracjach: walerianę, melisę, chmiel, ew. lawendę, miętę. Najtańsze są Labofarmu, ale najbardziej "pachną" walerianą, wróć do miłej Pani i poproś, żeby sama coś wybrała.
Napisano 21 lipiec 2010 - 09:51
Mnie dobrze uspokaja i wycisza Persen. Lepiej się też po tym zasypia, zawsze brałem tabletkę przed ważnym egzaminem, żeby zasnąć jak kamień i wypocząć. Nie powoduje żadnych skutków ubocznych, moi rodzice biorą regularnie i nic im nie dolega z tego powodu
.
Napisano 21 lipiec 2010 - 14:24
najbardziej polecam VALIDOL- kosztuje 4 zł , ma przyjemny mietowy smak, "niezamula" działa błyskawicznie i co najwazniesze skutecznie, bardzo miło jest potem