Czy orientujecie się które 'dobre' Technikum Farmaceutyczne w Bydgoszczy przeprowadza rekrutację na luty? Na Staszica i Łukaszewicza z tego co wiem nie przeprowadzają. Ile dokładniej jest tego typu szkół w Bydgoszczy i jakie? Czy lepiej czekać do września? Proszę o pomoc.
Witamy na Internetowym Forum Farmaceutycznym
![]() |
Witaj na Internetowym Forum Farmaceutycznym, prawdopodobnie największym forum dyskusyjnym dla obecnych i przyszłych farmaceutów i techników farmaceutycznych. Ale to nie wszystko ... jest tutaj też miejsce dla każdej osoby chcącej uzyskać fachową poradę naszych specjalistów. Aby włączyć się do dyskusji musisz się ZALOGOWAĆ lub jeżeli jeszcze nie masz konta użytkownika ZAREJESTROWAĆ. To zajmie tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł/mogła:
Zapraszamy Administratorzy: Nysander i Anusia wraz z ekipą Moderatorów: Hasal, Olga RaQ, lunaak |
Guest Message by DevFuse
Technikum Farmaceutyczne Bydgoszcz (rekrutacja Zimowa)
Rozpoczęty przez Gość [Gość], 20.01.2010 16:10
5 odpowiedzi w tym temacie
#1 Gość [Gość]
Napisano 20 styczeń 2010 - 16:10
#2 Gość [madzik]
Napisano 02 luty 2010 - 15:06
Użytkownik Gość dnia 20/01/2010, 16:10 napisał
Czy orientujecie się które 'dobre' Technikum Farmaceutyczne w Bydgoszczy przeprowadza rekrutację na luty? Na Staszica i Łukaszewicza z tego co wiem nie przeprowadzają. Ile dokładniej jest tego typu szkół w Bydgoszczy i jakie? Czy lepiej czekać do września? Proszę o pomoc.
Hej, studium farmaceutyczne na ulicy Staszica przeprowadzalo, bo ja sama składalam równiez dokumenty, ale niestety bylo za mało chetnych i nie ma naboru;-( dopiero teraz bedzie od wrzesnia. A z tego co wiem i szukalam, to zadna inna szkola w BYdgoszczy nie przeprowadzala naboru od lutego. Jesli udalo Ci sie cos znalezc to chetnie sie dowiem. POZDRAWIAM
#3 Gość [Jagoda.]
Napisano 19 listopad 2010 - 22:01
wiecie gdzie znajduje się Technikum Farmacuetyczne w Bydgoszczy?
#4 Gość [Natalia]
Napisano 09 styczeń 2011 - 09:57
Wyczytlam ze w teb edukacja trwa nabor mam nadzieje ze beda chetni i utworza kierunek
#5 Gość [ada]
#6 Gość [weronika]
Napisano 10 luty 2011 - 12:21
czy w bydgoszczy jest technikum farmaceutyczne? chodzi mi o szkole ponad gimnazjalna, a nie o studia czy tez studium.jezeli wiecie cos na ten temat prosze o pomoc. pozdrawiam.