Skocz do zawartości

Witamy na Internetowym Forum Farmaceutycznym

Witaj na Internetowym Forum Farmaceutycznym, prawdopodobnie największym forum dyskusyjnym dla obecnych i przyszłych farmaceutów i techników farmaceutycznych.

Ale to nie wszystko ... jest tutaj też miejsce dla każdej osoby chcącej uzyskać fachową poradę naszych specjalistów.

Aby włączyć się do dyskusji musisz się ZALOGOWAĆ lub jeżeli jeszcze nie masz konta użytkownika ZAREJESTROWAĆ.

To zajmie tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł/mogła:
  • brać udział w dyskusjach we wszystkich działach forum,
  • czytać zawartość niedostępną dla niezarejestrowanych użytkowników.
  • przeglądać dostępne u nas oferty pracy
  • rozmawiać na shoutboxie
  • korzystać z Prywatnych Wiadomości do komunikacji z innymi użytkownikami
  • i wiele więcej ...
Dołącz do naszej społeczności już TERAZ.

Zapraszamy Administratorzy: Nysander i Anusia wraz z ekipą Moderatorów: Hasal, Olga RaQ, lunaak
Guest Message by DevFuse

Technikum Farmaceutyczne Bydgoszcz (rekrutacja Zimowa)

5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gość [Gość]

• Gość

Napisano 20 styczeń 2010 - 16:10

Czy orientujecie się które 'dobre' Technikum Farmaceutyczne w Bydgoszczy przeprowadza rekrutację na luty? Na Staszica i Łukaszewicza z tego co wiem nie przeprowadzają. Ile dokładniej jest tego typu szkół w Bydgoszczy i jakie? Czy lepiej czekać do września? Proszę o pomoc.

#2 Gość [madzik]

• Gość

Napisano 02 luty 2010 - 15:06

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 20/01/2010, 16:10 napisał

Czy orientujecie się które 'dobre' Technikum Farmaceutyczne w Bydgoszczy przeprowadza rekrutację na luty? Na Staszica i Łukaszewicza z tego co wiem nie przeprowadzają. Ile dokładniej jest tego typu szkół w Bydgoszczy i jakie? Czy lepiej czekać do września? Proszę o pomoc.

Hej, studium farmaceutyczne na ulicy Staszica przeprowadzalo, bo ja sama składalam równiez dokumenty, ale niestety bylo za mało chetnych i nie ma naboru;-( dopiero teraz bedzie od wrzesnia. A z tego co wiem i szukalam, to zadna inna szkola w BYdgoszczy nie przeprowadzala naboru od lutego. Jesli udalo Ci sie cos znalezc to chetnie sie dowiem. POZDRAWIAM

#3 Gość [Jagoda.]

• Gość

Napisano 19 listopad 2010 - 22:01

wiecie gdzie znajduje się Technikum Farmacuetyczne w Bydgoszczy?

#4 Gość [Natalia]

• Gość

Napisano 09 styczeń 2011 - 09:57

Wyczytlam ze w teb edukacja trwa nabor mam nadzieje ze beda chetni i utworza kierunek :rolleyes:

#5 Gość [ada]

• Gość

Napisano 12 styczeń 2011 - 17:13

Wyświetl postUżytkownik Natalia dnia 09 styczeń 2011 - 09:57 napisał

Wyczytlam ze w teb edukacja trwa nabor mam nadzieje ze beda chetni i utworza kierunek :rolleyes:

Czy ktoś dowiadywał się czy w teb utworzą technia farmacji?

#6 Gość [weronika]

• Gość

Napisano 10 luty 2011 - 12:21

czy w bydgoszczy jest technikum farmaceutyczne? chodzi mi o szkole ponad gimnazjalna, a nie o studia czy tez studium.jezeli wiecie cos na ten temat prosze o pomoc. pozdrawiam.