Skocz do zawartości

Witamy na Internetowym Forum Farmaceutycznym

Witaj na Internetowym Forum Farmaceutycznym, prawdopodobnie największym forum dyskusyjnym dla obecnych i przyszłych farmaceutów i techników farmaceutycznych.

Ale to nie wszystko ... jest tutaj też miejsce dla każdej osoby chcącej uzyskać fachową poradę naszych specjalistów.

Aby włączyć się do dyskusji musisz się ZALOGOWAĆ lub jeżeli jeszcze nie masz konta użytkownika ZAREJESTROWAĆ.

To zajmie tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł/mogła:
  • brać udział w dyskusjach we wszystkich działach forum,
  • czytać zawartość niedostępną dla niezarejestrowanych użytkowników.
  • przeglądać dostępne u nas oferty pracy
  • rozmawiać na shoutboxie
  • korzystać z Prywatnych Wiadomości do komunikacji z innymi użytkownikami
  • i wiele więcej ...
Dołącz do naszej społeczności już TERAZ.

Zapraszamy Administratorzy: Nysander i Anusia wraz z ekipą Moderatorów: Hasal, Olga RaQ, lunaak
Guest Message by DevFuse

- - - - -

Ziołowe Tabletki Na Problemy Z Potencją?

• Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gość [Marex]

• Gość

Napisano 09 kwiecień 2010 - 19:44

Witam,
mam pytanie o ziołowe preparaty wspomagające potencję. Mam od kilku tygodni problemy. Niby wszystko jest w porządku, ale jak dochodzi do samego zbliżenia to zaczyna opadać... pomyślałem o takich ziołowych tabletkach bez recepty, ale nie wiem czy to w ogóle ma sens?

#2 Gość [Herberd]

• Gość

Napisano 09 kwiecień 2010 - 21:34

Na szczescie kolego to w wiekszosci problemy ze stresem, czego i Tobie zyczę, bo je najlatwiej wyleczyć. BAdanka sobie juz robiles chocby ogolne? Jak nie to warto by było dla pewnosci. Moze to zmeczenie, ja po cieżkim sezonie pilkarskim tez mialem problemik :(
A jesli pytasz o preparaty ziolowe to Jest taki koloru zielonego ogólnie wzmacniający i poprawiajacy Jego kondycje. Tylko wlasnie nazwa. Na koncu jezyka cos na F. Fiux, Flet? Zapomnialem ;( Odpisze, jak tylko wrocę z pracy go zazyje :)

#3 Magdalena

• Farmaceuta
  • PipPipPip
  • 152 postów
  • Uczelnia Wyższa:
    Gdański Uniwersytet Medyczny
  • Miejscowość:
    Gdańsk
  • Miejsce pracy:
    apteka otwarta

Napisano 10 kwiecień 2010 - 19:43

Falumax ;)

#4 Gość [Herberd]

• Gość

Napisano 11 kwiecień 2010 - 20:58

Własnie :) Falumax. Gracias Magdalena

#5 Gość [Niko]

• Gość

Napisano 09 maj 2010 - 09:11

Ten mam przetestowany hehe, niestety. Przyznam, że jak moja Dama mi go zasugerowała, to strzeliłem focha jak 150, ale po czasie muszę jej przyznać rację hehe. A poważnie - zacząłem mieć problemy z niepełną etrekcją, niby była, ale nie do końca. Po kilku tygodniach zażywania, nie mam już naprawdę żadnych problemów. Może to dlatego, że to bardziej naturalna metoda i tabletki działają wzmacniająco na caqły organizm - widać brakowało mi jakichś suplementów.

#6 amanis

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 652 postów
  • Uczelnia Wyższa:
    CM Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie

Napisano 18 maj 2010 - 00:09

Leków? Czyżby?

#7 werty

• Nieaktywny
  • Pip
  • 34 postów
  • Uczelnia Wyższa:
    Gdański Uniwersytet Medyczny

Napisano 18 maj 2010 - 10:01

Faktycznie. Tak na szybkiego wkleiłem. To suplementy diety :blink: No ale jeśli miały być leki to już recepta konieczna. A z tym się wiąże wydatek na wizytę lekarską

#8 Gość [kazik]

• Gość

Napisano 15 kwiecień 2011 - 14:42

Zażywanie tabletek może być niewskazane z różnych powodów zdrowotnych. Prawie po każdym środku miałem bóle głowy. Spróbowaliśmy czegoś innego i efekt był fantastyczny (intim-max). Tego środka się nie zażywa, tylko wciera. Ja stosuję z powodzeniem od pewnego czasu i jest dobrze.

#9 Gość [mass]

• Gość

Napisano 29 czerwiec 2011 - 18:16

Ja się zastanawiam nad preparatem viapro forte +, który jest ziołowym suplementem diety. Czy ktoś z Was próbował czegoś takiego? Był kiedyś na allegro, ale nie zdążyłem kupić. Zapytałem sprzedawcę, czy wystawi jeszcze aukcję, ale w odpowiedzi usłyszałem, że preparat jest dość drogi i nie sprzedaje się w takich ilościach aby hurtownie to sprowadzały. Znalazłem też ten specyfik w kilku skepach internetowych, ale w żadnym w chwili obecnej nie jest dostępny. Tzn. był w jednym sklepie ale tylko duże opakowanie (12szt.) za 229zł:(((

Może komuś z was udało się nabyć ten preparat i napisze coś n/t jego skuteczności. Będę wdzięczny za opinie.

Logowanie

• Potrzebujesz konta? Zarejestruj się!