Dzisiaj na forum pojawił się bliżej niezidentyfikowany błąd silnika tworzącego linki. W związku z tym jeżeli wchodzicie na forum z linków ze stron zewnętrznych mogą one nie działać. problem jest sprawdzany i postaram się go rozwiązać najszybciej jak to możliwe.
Niestety nie mam pojęcia co spowodowało wystąpienie tego błędu.
wszelkie błędy proszę od dziś zgłaszać na stronie Profarmaceuta.pl BUGS będzie mi łatwiej zarządzać nimi i ogarnąć problem.
z góry dziękuję za aktywną pomoc
Witamy na Internetowym Forum Farmaceutycznym
![]() |
Witaj na Internetowym Forum Farmaceutycznym, prawdopodobnie największym forum dyskusyjnym dla obecnych i przyszłych farmaceutów i techników farmaceutycznych. Ale to nie wszystko ... jest tutaj też miejsce dla każdej osoby chcącej uzyskać fachową poradę naszych specjalistów. Aby włączyć się do dyskusji musisz się ZALOGOWAĆ lub jeżeli jeszcze nie masz konta użytkownika ZAREJESTROWAĆ. To zajmie tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł/mogła:
Zapraszamy Administratorzy: Nysander i Anusia wraz z ekipą Moderatorów: Hasal, Olga RaQ, lunaak |
Guest Message by DevFuse
Błąd Na Forum
Rozpoczęty przez Nysander, 04.06.2010 08:20
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 04 czerwiec 2010 - 08:20
Napisano 05 czerwiec 2010 - 06:10
Użytkownik Nysander dnia 04 czerwiec 2010 - 08:20 napisał
Dzisiaj na forum pojawił się bliżej niezidentyfikowany błąd silnika tworzącego linki. W związku z tym jeżeli wchodzicie na forum z linków ze stron zewnętrznych mogą one nie działać. problem jest sprawdzany i postaram się go rozwiązać najszybciej jak to możliwe.
wszelkie błędy proszę od dziś zgłaszać na stronie Profarmaceuta.pl BUGS będzie mi łatwiej zarządzać nimi i ogarnąć problem.
Witam
A czy da się ten błąd jakoś obejść
Napisano 05 czerwiec 2010 - 06:48
niestety nie da się obejść ale chyba został rozwiązany. proszę sprawdzić
Napisano 05 czerwiec 2010 - 07:05
Działa Dobry Człowieku