Witam, chciałam się zapytać co sądzicie o firmie Naturell, czy ich suplementy diety są godne polecenia?
Witamy na Internetowym Forum Farmaceutycznym
![]() |
Witaj na Internetowym Forum Farmaceutycznym, prawdopodobnie największym forum dyskusyjnym dla obecnych i przyszłych farmaceutów i techników farmaceutycznych. Ale to nie wszystko ... jest tutaj też miejsce dla każdej osoby chcącej uzyskać fachową poradę naszych specjalistów. Aby włączyć się do dyskusji musisz się ZALOGOWAĆ lub jeżeli jeszcze nie masz konta użytkownika ZAREJESTROWAĆ. To zajmie tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł/mogła:
Zapraszamy Administratorzy: Nysander i Anusia wraz z ekipą Moderatorów: Hasal, Olga RaQ, lunaak |
Guest Message by DevFuse
Firma Naturell
Rozpoczęty przez Gość [Iza], 23.07.2010 07:33
4 odpowiedzi w tym temacie
#1 Gość [Iza]
Napisano 23 lipiec 2010 - 07:33
#2 Gość [Bruxa72]
Napisano 23 lipiec 2010 - 07:49
Użytkownik Iza dnia 23 lipiec 2010 - 07:33 napisał
Witam, chciałam się zapytać co sądzicie o firmie Naturell, czy ich suplementy diety są godne polecenia?
Wg mnie zależy, które. Niewątpliwie - preparaty tej firmy mają konkurencyjne ceny. Jednak, nierzadko ilość substancji czynnej, lub jej oferowana postać odpada w porównaniu z innymi analogicznymi preparatami. Może podaj konkretnie, o który preparat Ci chodzi.
#3 Gość [Iza]
Napisano 23 lipiec 2010 - 22:23
Użytkownik Bruxa72 dnia 23 lipiec 2010 - 07:49 napisał
Wg mnie zależy, które. Niewątpliwie - preparaty tej firmy mają konkurencyjne ceny. Jednak, nierzadko ilość substancji czynnej, lub jej oferowana postać odpada w porównaniu z innymi analogicznymi preparatami. Może podaj konkretnie, o który preparat Ci chodzi.
Silica i Rhodiola
#4 Gość [Bruxa72]
Napisano 26 lipiec 2010 - 08:41
Silica - cieszy się dobrymi opiniami klientów. Dość korzystny skład w stosunku do ceny.
Rhodiola - moim zdaniem wypada w porównaniu z innymi podobnymi preparatami - słabo. Już prędzej - wybrałabym Euphorian (większa zawartość Rhodioli).
Rhodiola - moim zdaniem wypada w porównaniu z innymi podobnymi preparatami - słabo. Już prędzej - wybrałabym Euphorian (większa zawartość Rhodioli).
#5 Gość [maja]
Napisano 02 sierpień 2010 - 21:36
Nie zgodzę się, Rhodiola substancji czynnej (rosavin) ma 3% czyli 6mg w 200mg, a Euphorian 2% w 300mg,tez jest to 6mg, ale Rhodiola jest bardziej "zageszczona". W Rhodioli 200 mg wyciągu rosavin jest 6 mg czyli tyle ile Euphorian ma w 300 mg.