Z góry dziękuję. Pozdrawiam
Witamy na Internetowym Forum Farmaceutycznym
![]() |
Witaj na Internetowym Forum Farmaceutycznym, prawdopodobnie największym forum dyskusyjnym dla obecnych i przyszłych farmaceutów i techników farmaceutycznych. Ale to nie wszystko ... jest tutaj też miejsce dla każdej osoby chcącej uzyskać fachową poradę naszych specjalistów. Aby włączyć się do dyskusji musisz się ZALOGOWAĆ lub jeżeli jeszcze nie masz konta użytkownika ZAREJESTROWAĆ. To zajmie tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł/mogła:
Zapraszamy Administratorzy: Nysander i Anusia wraz z ekipą Moderatorów: Hasal, Olga RaQ, lunaak |
Guest Message by DevFuse
Praca W Sieci Euro Apteka- Polecacie?
Rozpoczęty przez Gość [Julia], 04.08.2010 21:24
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05 sierpień 2010 - 10:02
Nie wiem jak jest tam teraz...może coś się zmieniło...ale ja pracowałam w tym g....przez 3 miesiące, w tym 2 jako kierownik, a było to w 2006 roku (październik-grudzień). Serdecznie NIE POLECAM.
Podobno dopóki się nie skumali z "Polonezem" było jako tako...a potem już coraz gorzej. Nigdy nie zapomne spotkania kierowników z właścicelami...gorzej niż w Amwayu...do tego traktowali nas ...koszmarnie. Byłam w szoku po tym spotkaniu i nastychmiast zmieniłam pracę.
Podobno dopóki się nie skumali z "Polonezem" było jako tako...a potem już coraz gorzej. Nigdy nie zapomne spotkania kierowników z właścicelami...gorzej niż w Amwayu...do tego traktowali nas ...koszmarnie. Byłam w szoku po tym spotkaniu i nastychmiast zmieniłam pracę.