Witamy na Internetowym Forum Farmaceutycznym
![]() |
Witaj na Internetowym Forum Farmaceutycznym, prawdopodobnie największym forum dyskusyjnym dla obecnych i przyszłych farmaceutów i techników farmaceutycznych. Ale to nie wszystko ... jest tutaj też miejsce dla każdej osoby chcącej uzyskać fachową poradę naszych specjalistów. Aby włączyć się do dyskusji musisz się ZALOGOWAĆ lub jeżeli jeszcze nie masz konta użytkownika ZAREJESTROWAĆ. To zajmie tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł/mogła:
Zapraszamy Administratorzy: Nysander i Anusia wraz z ekipą Moderatorów: Hasal, Olga RaQ, lunaak |
Guest Message by DevFuse
Technik Farmacji Na Staż
Rozpoczęty przez fruzitta, 03.09.2010 14:12
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 03 wrzesień 2010 - 14:12
Jestem tegoroczną absolwentką studium farm i znalazłam aptekę na staż, która niestety nie ma receptury
czy mogę w takiej aptece odrobić staż?? a co wtedy z recepturą?? mam możliwość "odrobić" recepturę w innej aptece??
Napisano 17 wrzesień 2010 - 14:02
Użytkownik fruzitta dnia 03 wrzesień 2010 - 14:12 napisał
Jestem tegoroczną absolwentką studium farm i znalazłam aptekę na staż, która niestety nie ma receptury
czy mogę w takiej aptece odrobić staż?? a co wtedy z recepturą?? mam możliwość "odrobić" recepturę w innej aptece??
w takiej aptece m,mozesz odrobic tylko czesc starzu , jest to albo 8 albo 12 miesięcy - nie pamiętam,