Jestem technikiem farm i szukam apteki ma staż. Spotkałem się z aptekami bez receptury. Czy w takiej aptece mogę odrobić staż czy receptura jest obowiązkowa??
Witamy na Internetowym Forum Farmaceutycznym
![]() |
Witaj na Internetowym Forum Farmaceutycznym, prawdopodobnie największym forum dyskusyjnym dla obecnych i przyszłych farmaceutów i techników farmaceutycznych. Ale to nie wszystko ... jest tutaj też miejsce dla każdej osoby chcącej uzyskać fachową poradę naszych specjalistów. Aby włączyć się do dyskusji musisz się ZALOGOWAĆ lub jeżeli jeszcze nie masz konta użytkownika ZAREJESTROWAĆ. To zajmie tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł/mogła:
Zapraszamy Administratorzy: Nysander i Anusia wraz z ekipą Moderatorów: Hasal, Olga RaQ, lunaak |
Guest Message by DevFuse
Staż W Aptece Bez Receptury
Rozpoczęty przez Gość [Igor], 03.09.2010 14:28
2 odpowiedzi w tym temacie
#1 Gość [Igor]
Napisano 03 wrzesień 2010 - 14:28
Napisano 06 wrzesień 2010 - 16:22
Użytkownik Igor dnia 03 wrzesień 2010 - 14:28 napisał
Jestem technikiem farm i szukam apteki ma staż. Spotkałem się z aptekami bez receptury. Czy w takiej aptece mogę odrobić staż czy receptura jest obowiązkowa??
Już o tym pisaliśmy.
Receptura jest obowiązkowa, ale jest możliwe odbycie części zajęć w innej aptece z recepturą.
Rozporządzenie 2002.126.1082 i zmiana 2005.122.32
Napisano 07 wrzesień 2010 - 16:53
Użytkownik Oksydniak dnia 06 wrzesień 2010 - 16:22 napisał
Już o tym pisaliśmy.
Receptura jest obowiązkowa, ale jest możliwe odbycie części zajęć w innej aptece z recepturą.
mialem wlasnie o to zapytac bo jestem w takiej sytacji ze staz odrabiam w aptece bez receptury, a na recepture jestem oddelegowany do innej apteki. wystarczy wtedy miec zaswiadczenie z tej apteki ze wykonuje tam recepture?
dodam ze jestem zatrudniony w aptece bez receptury i zajecia z receptury wykonuje w ramach czasu pracy tej podstawowej apteki.