Skocz do zawartości

Witamy na Internetowym Forum Farmaceutycznym

Witaj na Internetowym Forum Farmaceutycznym, prawdopodobnie największym forum dyskusyjnym dla obecnych i przyszłych farmaceutów i techników farmaceutycznych.

Ale to nie wszystko ... jest tutaj też miejsce dla każdej osoby chcącej uzyskać fachową poradę naszych specjalistów.

Aby włączyć się do dyskusji musisz się ZALOGOWAĆ lub jeżeli jeszcze nie masz konta użytkownika ZAREJESTROWAĆ.

To zajmie tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł/mogła:
  • brać udział w dyskusjach we wszystkich działach forum,
  • czytać zawartość niedostępną dla niezarejestrowanych użytkowników.
  • przeglądać dostępne u nas oferty pracy
  • rozmawiać na shoutboxie
  • korzystać z Prywatnych Wiadomości do komunikacji z innymi użytkownikami
  • i wiele więcej ...
Dołącz do naszej społeczności już TERAZ.

Zapraszamy Administratorzy: Nysander i Anusia wraz z ekipą Moderatorów: Hasal, Olga RaQ, lunaak
Guest Message by DevFuse

Staż W Aptece Bez Receptury

2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gość [Igor]

• Gość

Napisano 03 wrzesień 2010 - 14:28

Jestem technikiem farm i szukam apteki ma staż. Spotkałem się z aptekami bez receptury. Czy w takiej aptece mogę odrobić staż czy receptura jest obowiązkowa??

#2 Oksydniak

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1068 postów

Napisano 06 wrzesień 2010 - 16:22

Wyświetl postUżytkownik Igor dnia 03 wrzesień 2010 - 14:28 napisał

Jestem technikiem farm i szukam apteki ma staż. Spotkałem się z aptekami bez receptury. Czy w takiej aptece mogę odrobić staż czy receptura jest obowiązkowa??

Już o tym pisaliśmy.

Receptura jest obowiązkowa, ale jest możliwe odbycie części zajęć w innej aptece z recepturą.
Rozporządzenie 2002.126.1082 i zmiana 2005.122.32

#3 derek

• Nieaktywny
  • PipPipPipPipPip
  • 535 postów
  • Miejscowość:
    Poznań

Napisano 07 wrzesień 2010 - 16:53

Wyświetl postUżytkownik Oksydniak dnia 06 wrzesień 2010 - 16:22 napisał

Już o tym pisaliśmy.

Receptura jest obowiązkowa, ale jest możliwe odbycie części zajęć w innej aptece z recepturą.
Rozporządzenie 2002.126.1082 i zmiana 2005.122.32

mialem wlasnie o to zapytac bo jestem w takiej sytacji ze staz odrabiam w aptece bez receptury, a na recepture jestem oddelegowany do innej apteki. wystarczy wtedy miec zaswiadczenie z tej apteki ze wykonuje tam recepture?
dodam ze jestem zatrudniony w aptece bez receptury i zajecia z receptury wykonuje w ramach czasu pracy tej podstawowej apteki.