Witam, ja mam pytanie. Ponieważ od jakiegoś roku stosuje lek nimesil na miesiączki. Mniej więcej spożywam go 2-3 razy w miesiącu, ponieważ inne leki przeciwbólowe mi nie pomagają. Czy mogę mieć w późniejszym wieku problemy w związku z braniem tak często tego leku?
Witamy na Internetowym Forum Farmaceutycznym
![]() |
Witaj na Internetowym Forum Farmaceutycznym, prawdopodobnie największym forum dyskusyjnym dla obecnych i przyszłych farmaceutów i techników farmaceutycznych. Ale to nie wszystko ... jest tutaj też miejsce dla każdej osoby chcącej uzyskać fachową poradę naszych specjalistów. Aby włączyć się do dyskusji musisz się ZALOGOWAĆ lub jeżeli jeszcze nie masz konta użytkownika ZAREJESTROWAĆ. To zajmie tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł/mogła:
Zapraszamy Administratorzy: Nysander i Anusia wraz z ekipą Moderatorów: Hasal, Olga RaQ, lunaak |
Guest Message by DevFuse
nimesil
Rozpoczęty przez Gość [Patrycja], 12.11.2010 09:18
3 odpowiedzi w tym temacie
#1 Gość [Patrycja]
Napisano 12 listopad 2010 - 09:18
Napisano 12 listopad 2010 - 10:39
są bardziej paskudne leki
myślę że nie, tym bardziej że bolesne miesiączkowanie kiedyś minie i nie będziesz juz musiała go stosować
Napisano 13 listopad 2010 - 13:05
Użytkownik praptaki dnia 12 listopad 2010 - 10:39 napisał
są bardziej paskudne leki
myślę że nie, tym bardziej że bolesne miesiączkowanie kiedyś minie i nie będziesz juz musiała go stosować
Zazwyczaj mija całkowicie po pierwszym porodzie
Wiele młodych kobiet ma macice w tak zwanym nadmiernym przodozgięciu.
Nadmierne przodozgiecie utrudnia odpływ krwi menstruacyjnej i to boli. Po porodzie wszystko sie "wyprostuje"
#4 Gość [Patrycja]
Napisano 14 listopad 2010 - 13:18
Użytkownik mordimer dnia 13 listopad 2010 - 13:05 napisał
Zazwyczaj mija całkowicie po pierwszym porodzie 
Nadmierne przodozgiecie utrudnia odpływ krwi menstruacyjnej i to boli. Po porodzie wszystko sie "wyprostuje"

Tak, mówił mi to Pan ginekolog, ale moja mama urodziła dwójkę dzieci i dalej ma takie same miesiączki...