Skocz do zawartości

Witamy na Internetowym Forum Farmaceutycznym

Witaj na Internetowym Forum Farmaceutycznym, prawdopodobnie największym forum dyskusyjnym dla obecnych i przyszłych farmaceutów i techników farmaceutycznych.

Ale to nie wszystko ... jest tutaj też miejsce dla każdej osoby chcącej uzyskać fachową poradę naszych specjalistów.

Aby włączyć się do dyskusji musisz się ZALOGOWAĆ lub jeżeli jeszcze nie masz konta użytkownika ZAREJESTROWAĆ.

To zajmie tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł/mogła:
  • brać udział w dyskusjach we wszystkich działach forum,
  • czytać zawartość niedostępną dla niezarejestrowanych użytkowników.
  • przeglądać dostępne u nas oferty pracy
  • rozmawiać na shoutboxie
  • korzystać z Prywatnych Wiadomości do komunikacji z innymi użytkownikami
  • i wiele więcej ...
Dołącz do naszej społeczności już TERAZ.

Zapraszamy Administratorzy: Nysander i Anusia wraz z ekipą Moderatorów: Hasal, Olga RaQ, lunaak
Guest Message by DevFuse

Galenica Nova - Praca

• Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gość [Marina]

• Gość

Napisano 27 luty 2011 - 13:38

Jeżeli planujecie pracować w tej firmie to szczerze odradzam, atmosfera jest tam tragiczna i wciąż trwają tam przepychanki personalne kto jest ważniejszy i mocniejszy. Najgorsza z wszystkich osób z jakimi miałam do czynienia jest Pani tej firmy E.T., która nie szanuje ludzi i traktuje ich jak śmieci, omijajcie tą firmę z daleka !!!

#2 bolomat

• Technik farmaceutyczny
  • PipPipPip
  • 90 postów

Napisano 27 luty 2011 - 14:10

O! Taką reklamę to ja rozumiem. "Szczerze" i na temat :)

Swoją drogą może warto by eksperymentalnie założyć i przykleić temat zawierający tego typu opinie odnoszący się do pracodawców z danych regionów polski...

Widzę tylko jeden istotny problem - ryzyko nadużyć.
Wiarygodność opinii i sposób jej weryfikacji. Bez rejestracji na forum - z konta gościa byłoby to raczej mało miarodajne. Musiałby być ktoś kto filtrowałby te wpisy na podstawie chociażby powtarzającego się IP...a i to można obejść...Poza tym skąd wiedzieć, że ktoś nie kłamie? Ufać na słowo?:unsure:

Użytkownik bolomat edytował ten post 27 luty 2011 - 14:19

#3 Brian_SWDN

• Student
  • PipPipPipPipPip
  • 471 postów
  • Uczelnia Wyższa:
    CM Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Bydgoszczy
  • Miejscowość:
    Praga

Napisano 27 luty 2011 - 16:45

ja zauważam za to syndrom byłego pracownika.

#4 Gość [Pan]

• Gość

Napisano 06 marzec 2011 - 19:55

Też tam jakiś czas temu pracowałem, jak dla mnie w tej firmie panuje jeden wielki chaos, ale jak się co chwile zmienia pracowników to tak jest :) Mimo wszystko życzę im jak najlepiej

#5 Gość [Hubert]

• Gość

Napisano 30 kwiecień 2011 - 00:39

Witam , ze strony Apteki firma GN wygląda dobrze ale jak tylko zacznie sie współpracę wychodzi na jaw dramat tej firmy ! Początek czyli start firmy na rynek wypadł fajnie ,byli kontrahenci i wszystko szło w dobrą stronę , no niestety szło bo firma nadal tkwi w garażu zamiast sie rozwijać , brak asortymentu , jak zamawiam towar to z listy 60 leków mają 15, najbardziej smutne jest to że nowy kierownik Hurtowni kompletnie nie zna się na Biznesie i Sprzedaży , moja kultura osobista nie pozwoli na to żebym napisał co o nim myślę ale jedno zdradzę nie wypał ze szkodą dla firmy . Rezygnuje z kupowania tam tak jak część moich kolegów i koleżanek . A co do traktowania pracowników przez kierownika Hurtowni to po prostu szkoda słów taki długi to temat .

#6 Gość [Gość]

• Gość

Napisano 04 luty 2012 - 18:01

Wyświetl postUżytkownik Marina dnia 27 luty 2011 - 13:38 napisał

Jeżeli planujecie pracować w tej firmie to szczerze odradzam, atmosfera jest tam tragiczna i wciąż trwają tam przepychanki personalne kto jest ważniejszy i mocniejszy. Najgorsza z wszystkich osób z jakimi miałam do czynienia jest Pani tej firmy E.T., która nie szanuje ludzi i traktuje ich jak śmieci, omijajcie tą firmę z daleka !!!

100% racji. Pracowałam kiedyś u pani E.T. - tragedia.